Xavi Gibert

Xavi Gibert

Docència 

Coordinador de Imatge/Llum del Postgrau del Institut del Teatre Escenificació i Tecnologia Digital.

Professor i coordinador departament de vídeo a ETECAM, Escola de Tècnics de Girona.

Docent a Telenoika de diferents tallers com Tècnica Bàsica AV per escena.

Docent en el Màster de Creació Digital de la UPF.

Activitat Professional / Recerca

Director tècnic, operador de directes, dissenyador d´enginyeries audiovisuals, docent i artista multimèdia.

Expert en dissenys d’enginyeria per al control de vídeo a temps real aplicat als escenaris. Operador de sistemes audiovisuals complexos dedicats a l´escena. Antic Director tècnic de On Focus Sistemes i Audiovisuals i director tècnic de Loop Screen Barcelona. Director tècnic del desaparegut Festival Internacional de Mapping de Girona, assessor tècnic per BAF General de Catalunya i membre de Telenoika.

Cap tècnic de la Gira “Miedo” de Albert Pla.

Treballa com assessor tècnic i dissenyador d´enginyeries audiovisuals per estudis de creació com Tigrelab, Slidemedia o nueveojos.

Col·labora com assessor tècnic de vídeo amb Cube.

Porta a terme tasques de gestió i assessorament tècnic, així com dissenys d’enginyeria per al control de video a temps real aplicat a l´escena. He treballat en teatres com el Teatre Nacional de Catalunya, el Gran Teatre del Liceu, el Teatre Real de Madrid o el Grand Théâtre de Genève, i al costat de companyies de teatre com Santa Mandra (Lluís Danés), La Fura dels Baus, Dagoll Dagom o Teatro de la Abadia, músics com Albert Pla, Natos y Waor, Ajax y Prok, Fernando Costa, Fermín Muguruza, Raúl Fernández “Refree”, Xavi Lloses, Antonio Orozco o Manu Chao entre molt altres, així com en festivals com Sonar, Grec i com a director Tècnic del Festival Screen Loop a Barcelona.

Ha portat a terme el desenvolupament i la producció dels meus propis espectacles audiovisuals amb Telenoika, Riereta.net i Slidemedia.

Ensenyament

Catalan