Sylvia Felipe

Sylvia Felipe

És arquitecta llicenciada per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona ETSAB. El 2003 va rebre la Distinció MAarch a "Emergent Technologies and Design" a la Architectural Association of London AA. UK. 

Abans de convertir-se en sòcia del estudi d'arquitectura HYBRIDa, va treballar a Martínez Lapeña & Torres Arquitectes, entre altres firmes. 

El seu interès en l'arquitectura se centra en el desenvolupament d'una estratègia de disseny integral que interseca la computació, el disseny paramètric, l'enginyeria biomimètica i la fabricació digital per a un entorn construït adaptatiu i més eficaç i adaptatiu. 

Ha estat professora de grau en disseny a ELISAVA des del 2010 fins al 2018. 

El 2012 ha estat treballant amb CIMNE, Centre Internacional de Mètodes Numèrics en Enginyeria per coordinar el programa europeu FP7 Capacities HYPERMEMBRANE. Actualment coordina el programa europeu FP7 Demoproject HYPERMEMBRANE. 

Entre els projectes més singulars hi consta el darrer concurs guanyat amb l'arquitecte Antonio Sanmartín, un hotel de 23.000 m2 (BCN Suites Port Nou, Barcelona), la seva construcció es va iniciar el gener de 2020. 

Ensenyament

Catalan