Raul Marin

Raul Marin

Raul Marin és director de creatiBEty, agència de representació i consultora de creatius. Manager i advocat d'artistes amb més de 20 anys d'experiència, representa i assessora a diversos dels creatius, il·lustradors i dissenyadors més importants de país.

Especialitzat en propietat intel·lectual, marques i negocis al món creatiu, també és consultor d'agències publicitàries, mitjans de comunicació, editorials, festivals i, en general, empreses i entitats públiques relacionades amb el món de la cultura, l'art i l'entreteniment.

A més de la seva tasca com a professional, és membre de la Junta de AGPC (Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya).

Docència

Docent amb àmplia experiència en assignatures que relacionen el món creatiu, els negocis i el Dret; impartint classes en diverses universitats i escoles, entre les que destaquen la Universitat de Barcelona (on és professor col·laborador en propietat intel·lectual i marques des de fa més de 15 anys) a més d'en LCI, ESDi (EATM), UOC, La Salle (URL) o IMB School.