Natalia Zaratiegui 

Natalia Zaratiegui 

Natalia va néixer a Pamplona el 1981. Després de llicenciar-se en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona, ​​va estudiar Il·lustració a l'Escola Massana i disseny editorial a Elisava.

Docència

Com a docent, ha treballat en diversos centres com la Universitat de Barcelona, ​​Elisava o Bau. També ha realitzat tallers en centres cívics com La casa Elizalde o al Centre Cívic Urgell.

Activitat professional

Com il·lustradora, ha treballat tant en el sector de la comunicació com en l'editorial. Alguns dels seus clients són Alma Editorial, Ajuntament de Barcelona, Atrápalo, Ardicia Editorial, Automática Editorial, Cambridge Publishers Ltd, Comanegra, Errata Naturae Editores, Extinció Edicions, Generalitat de Catalunya, Gobierno de Aragón, Gobierno de Navarra, Grupo Expansión, Hodder & Stoughton, L'Auditori, Links Books, Malinka Libros, Mtm Editores, Navona Editorial, Oxford University Press, Panenka magazine, Penguin Books Uk, Santillana, Sceptre, The Fact, Universitat de Barcelona.

El 2016 va obrir la Galeria Cromo, un espai dedicat a la il·lustració i el dibuix a Barcelona.

Premis

El seu treball ha estat reconegut en certàmens nacionals i internacionals com els 'Premis Junceda', 'The World Illustration Awards', 'American Illustration' o '3x3 International Illustration Award'.