Martín Díaz Colodrero

Martín Díaz Colodrero

Màster en Pensament estratègic, Disseny gràfic i Negoci creatiu, a la Universitat IDEP, Barcelona.
Graduat en Disseny gràfic a la Universidad de Buenos Aires (UBA), Argentina.

Docència

Actualment forma part de l'equip docent del Grau de Disseny, assignatura "Projectes 3", a EINA.

Durant 7 anys va formar part de l'equip docent de Morfologia a la Universitat de Buenos Aires (UBA), assignatura de caràcter pràctic-experimental de la carrera de Disseny gràfic.

Activitat professional

S'especialitza en el disseny de branding, tant per a start-ups com per a grans marques. Alhora treballa creant il·lustracions per a múltiples plataformes.

S'ha desenvolupat com a director d'art, treballant en la ideació i la generació d'identitats visuals tant per a marques comercials com per a projectes independents.

La seva experiència laboral inclou estudis de disseny i agències de publicitat. Es considera una persona curiosa, multidisciplinària, sempre a la recerca de nous desafiaments. Les seves influències i inspiració no només vénen del disseny, sinó també de la música, el cinema, les arts plàstiques i la literatura.

Actualment treballa a Mucho, estudi de disseny multipremiat de Barcelona.

Des de la seva arribada a la ciutat va tenir la possibilitat de treballar amb grans marques com CaixaBank, Imagin, Super Bock, Colnago, entre d'altres.

Actualment combina la docència amb el treball d'estudi i el projecte personal on desenvolupa conceptes combinant direcció d'art, disseny i il·lustració.

Ensenyament

Catalan

Xarxes socials