José Luis Merino

José Luis Merino

Docència

Des de l'any 2004 comença a impartir classes d'il·lustració a diverses escoles. En el Graduat Superior de disseny, en el Màster en Adreça d'Art i Workshop a l'escola d'estiu de Elisava, a Barcelona, per al Postgrau d'Il·lustració Creativa d'EINA, per al Màster en Adreça d'Art de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, workshop per a la setmana de la moda de la universitat ESDEGMA de Pontevedra i per al postgrau d'il·lustració de l'escola Bau de Barcelona.

Activitat Professional / Recerca

Entre els seus clients es troben BMW, Elle Germany, Elle Decor UK, Fast Company, Food Ilustrated, Food & Wine, Forbes, Freixenet, Gourmet, GQ UK, Harper Collins, Harper 's Bazaar USA, London Sunday Telegraph, Los Angeles Times Magazine, Madame Figaro Japan, Neiman Marcus, Pedro García, Philadelphia Inquirer, Playboy USA, Ritz-Carlton, San Miguel, The Guardian, The Mail on Sunday, The New York Times, The New Yorker, The Wall Street Journal, The Washington Post Magazine, Town & Country, Travel & Leisure, W, Taste Magazine.

Publicacions

Els seus treballs han estat guardonats i publicats en els anuaris de competicions com The AOI, American Illutration, Archive, Communication Arts, D & AD, Premios Junceda, Premios Laus, The Art Directors Club of Europe y SND.

Les seves il·lustracions han estat publicades també en els llibres Illustration Now de l'editorial Taschen i 200 Best Illustrator de Lürzers Archive.

Ensenyament

Catalan