Jordi Masdeu

Jordi Masdeu

Dissenyador gràfic amb estudi professional propi, Jordi Masdeu Studio. 

Docència

Imparteix classes al Grau de Disseny d’EINA, i també ha estat docent del Màster en Disseny d’Espais de l’escola. 

Activitat professional

Va treballar del 2010 al 2014 com a dissenyador gràfic i director d'art a l'estudi ruiz+company, realitzant campanyes com la nova identitat de ING o la imatge corporativa de chocolat factory, entre altres projectes.

Després, va seguir la seva carrera professional a Amsterdam on va treballar com freelance per algunes agències com Wieden+Kennedy.

L'any 2016 funda l'estudi de disseny gràfic Guud Studio, on és el fundador i el director d'art i el tanca a finals de l'any 2020 per continuar en solitari amb el seu propi estudi.

L'any 2021 funda en solitari el seu propi estudi Jordi Masdeu Studio on col·labora amb la majoria dels seus projectes amb el també dissenyador gràfic Jaume Serradelarca. La seva tasca actualment és la direcció d'art aplicada al disseny gràfic, especialment en el camp del packaging, branding, campanyes publicitàries i disseny editorial.

Ha rebut un Laus Or en el projecte de packaging "Xocolates Jolonch", com també a col·laborat en diferents premis internacionals amb l'estudi ruiz+company.

Publicacions

Llibre Barcelona, ciutat refugi. Ajuntament de Barcelona
Llibre La Verdad. CDEC

Ensenyament

Catalan