Dani Rubio

Dani Rubio

Dani Rubio Arauna (Santander, 1986).

Va cursar el Grau en Disseny i el Màster en Tipografia Avançada a EINA (UAB), i la Llicenciatura en Belles Arts (no acabada) a la Universitat de Barcelona.

Activitat Professional:

Va treballar a l'estudi Pilar Gorriz primer i després amb Mario Eskenazi durant sis anys. El 2014 va fundar Arauna Studio. El seu treball se centra en la gràfica per espais, identitat visual, exposicions i disseny editorial, principalment pel sector de la cultura i els serveis públics. Gran part dels seus projectes connecten el disseny gràfic amb els espais arquitectònics.

Ha treballat per clients com Ferran Adrià, El Celler de Can Roca, CCCB, Damm, Generalitat de Catalunya, Centro Botín, Hospital Sant Joan de Déu, Museu Picasso de Màlaga, o Transports Metropolitans de Barcelona, entre d'altres.

És membre de Alliance Graphique Internationale (AGI) des de 2019.

Docència:

Ha exercit com a docent en diferents màsters i graus a EINA, IDEP i IED. Ha impartit xarrades en diferents actes i entitats com el festival blanc, el Dia D a Múrcia, la UOC, Elisava o la Biennal Iberoamericana del Disseny.

Premis:

El seu treball ha estat reconegut per premis d'àmbit internacional com Art Directors Club (Estats Units, 2015, 2019), Art Directors Club Europe (Europa, 2014), D&AD (Londres, 2015), Interior Design Magazine (Nova York, 2014, 2016, 2018), Laus (Barcelona, 2014, 2015, 2019) o la Bienal Iberoamericana de Diseño (Madrid, 2020).

Publicacions:

EL seu treball ha estat publicat en mitjans d'àmbit nacional i internacional, com AIGA-Eye On Design, ADC Magazine, Gráffica, IdN, It's Nice That u On Diseño o El País o inclòs en exposicions, com Can Graphic Design Save Your Life? (Wellcome Collection, Londres, 2017)
 

Xarxes socials