Aleix D. Soler, Still Life?

EINA360 - 2021

EINA potencia el treball realitzat per estudiants i exestudiants del centre amb la publicació "EINA360".

La publicació recull una selecció de projectes, que mostren el rigor acadèmic i la capacitat d’anàlisi i experimentació que te l'alumnat del Grau de Disseny i dels diferents Màsters i Postgraus d’EINA. El potencial innovador del disseny i l’art també es recull en la praxis professional que duen a terme els i les nostres alumni a través dels seus projectes.

Tots els projectes publicats són una síntesi de l’aprenentatge enriquidor, obert a diferents sistemes de pensament i llenguatges, amb què EINA treballa des de la seva fundació el 1967. Una metodologia en constant evolució a avançar-se a les necessitats i exigències de la nostra societat canviant, per poder donar resposta als nous reptes i fer realitat nous productes, nous serveis i noves experiències.

En definitiva, aquesta publicació és el testimoni de la trajectòria de l’escola com a plataforma de cultura i coneixement de generacions de professionals del disseny i l’art que participen activament en el desenvolupament d’una societat més sostenible, ètica, reflexiva i compromesa.

Participen en la publicació: Estefanía Aragüés, Camila Berazain, Nastia Casteleiro, Marisol del Burgo, Olga de la Iglesia, Joan Deulofeu, Clara Faner, Jordi Farriol, Cinta Fosch, Gárate Hausmann, Carla Giné, Marta Hernández, Marcel Juan, Nele Kempenaers, Mariam Koraichi, Maria Mestre, Andrea Navarro, Marta Pardina, Clara Pujol, Aleix D. Soler, Paula Soler, Guillem Turro.

→ Pots descarregar-te la publicació en aquest enllaç.

Foto portada: Aleix D. Soler, Still Life? 

EINA360_2021