EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Preguntes freqüents


Què és Alumni EINA?

L’objectiu d’Alumni EINA és mantenir el contacte, tant personal com acadèmic i professional, entre exestudiants i el centre, així com connectar les diverses promocions d’estudiants que han passat per EINA des de 1967, l’any de fundació del centre.

Des d’Alumni EINA s’organitzen espais regulars de formació continuada (Càpsules de formació) i experiències compartides en xerrades i trobades diverses. Podeu consultar els beneficis de formar part d’Alumni.


Qui pot ser Alumni EINA?

Qualsevol persona que hagi cursat estudis a EINA (cursos, graduats, graus, màsters i/o postgraus), des de 1967 fins a l’actualitat.


Quin cost té formar part d’Alumni EINA?

Formar part d’Alumni EINA és gratuït.


Quins serveis ofereix Alumni EINA?


Quin procés he de seguir per a utilizar els taller d’EINA?

Considerant que hi ha dates on l’ocupació dels tallers d’EINA és alta, per a fer-ne ús és necessari fer una reserva prèvia, enviant un e-mail a gravat@eina.cat (Espai cultural EINA Barra de Ferro) o a taller@eina.cat (taller de maquetes i prototips a Sarrià).

Mentre EINA aporta la infraestructura i l’assessorament, el material (tintes, suports…) córre a càrrec de l’exestudiant.


Què són les Càpsules de formació?

L’objectiu de les Càpsules de formació és oferir un aprenentatge actiu als membres d’Alumni EINA, tant per actualitzar i millorar les seves competències professionals relacionades amb l’àmbit del disseny, com per aprofundir en àmbits relacionats amb l’art i les humanitats, en format taller, seminari o conferència.

En cada curs acadèmic s’oferiran diverses càpsules de formació, habitualment a la seu d’EINA o a l'Espai cultural EINA Barra de Ferro.

Les inscripcions seran limitades i s’acceptaran per rigorós ordre de petició.
Els cursos es realitzaran amb un mínim de 6 inscrits.

La durada d’aquestes sessions habitualment serà de 4 hores i tindran un preu de 20€ per a membres d'Alumni EINA, estudiants, membres del PAS i professors d'EINA, i 80€ per als no membres, per persona i curs.

Per a poder cursar una Càpsula de formació s’haurà de reservar plaça enviant un e-mail a alumni@eina.cat. Tant si queden places lliures com si no, rebreu un email de confirmació.

Si un cop feta la reserva de plaça no podeu assistir a l'activitat caldrà que us en doneu de baixa, enviant un email a alumni@eina.cat, perquè algú altre pugui aprofitar la vostra plaça.

La baixa es pot fer, com a molt tard, 24 hores abans del dia de l'activitat. Si no assistiu a l'activitat i no heu avisat en aquest termini, no es retornaran els diners de la reserva i s'aplicarà una penalització per inassistència (no podreu realitzar inscripcions a cap altra càpsula de formació durant 2 mesos des de la data de realització del curs en qüestió). En cas que la baixa sigui per motius mèdics i es comuniqui en menys de 24h de la realització de la càpsula, serà necessari un justificant per a què no sigui aplicada la penalització.

Cada curs es publicarà el programa definit a l'apartat Alumni de la web i a les Xarxes Socials d'EINA (Facebook, Twitter, Instagram)


Com accedir a la borsa de treball?

Un cop creat el vostre perfil d'Alumni EINA rebreu un e-mail amb les instruccions per afegir-vos a la llista d'enviaments d'ofertes de feina. Podreu escollir l'àmbit professional sobre el que voleu rebre ofertes i us aniran arribant per email així que vagin arribant a EINA.


Què són les xerrades Experiència EINA?

Experiència EINA són xerrades i trobades que tenen com a objectiu reunir exestudiants al voltant d’un tema transversal en l’àmbit del disseny i l’art, que, seguint un fil conductor, s’exposarà i es debatrà per tal d’afavorir l’aprenentatge i la reflexió a partir de situacions entre iguals.

Les xerrades s'iniciaran el curs 2017/2018. Quan tinguem el programa definit el publicarem a l'apartat Alumni de la web i a les Xarxes Socials d'EINA (Facebook, Twitter, Instagram)


Què he de fer per registrar-me com a Alumni EINA?

Accedeix a la pàgina de registre, crea el teu usuari i afegeix un e-mail i una contrasenya. Rebràs un correu electrònic que hauràs de confirmar i, un cop ho facis, podràs completar la teva fitxa d’usuari omplint les teves dades de contacte, escollint el tipus d’Alumni EINA a què vols pertànyer i responent a un qüestionari sobre el teu perfil professional.


Com puc modificar les meves dades un cop sigui membre d’Alumni EINA?

Accediu a la pàgina de registre i, mitjançant el login, entreu amb el vostres dades d’usuari (e-mail i contrasenya). Un cop hagueu modificat les dades recordeu guardar els canvis.


Quin ús es farà de les meves dades?

Podeu consultar la política de protecció de dades i de cessió de drets d’imatge a les condicions legals.


Quin ús es farà del qüestionari sobre el meu perfil professional que ompliré?

L’objectiu de les dades estadístiques omplertes per part dels membres d’Alumni EINA és construir un banc de dades actualitzades que ajudin a definir el perfil d’exestudiant d’EINA per tal de poder detectar i buscar mesures de millora, si s’escau, en l’encaix que el graduat té en l’àmbit professional, així com poder conèixer allò que el professional necessita per desenvolupar la seva feina i mantenir-se al dia en noves oportunitats de futur.


Com puc donar-me de baixa d’Alumni EINA?

Podeu deixar de ser Alumni EINA sempre que ho desitgeu. Per fer-ho, només heu d’entrar amb el vostre login (e-mail i contrasenya) i anar a l’apartat “compte”. Allà trobareu el botó per donar-vos de baixa.

E I N A