EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Treballs de Fi de Grau

Spoiler Alert

Eduard Arajol López
earajol@eina.cat

Spoiler Alert és una publicació digital per a tablet que vol ajudar qualsevol usuari, fan o novell en el món cinematogràfic dels superherois, a comprendre tot allò que se li escapa de les pel·lícules d’aquesta temàtica. La publicació té dues rutes: l’orientació vertical i la horitzontal.

En primer lloc, l’orientació vertical ofereix una introducció dels personatges, la situació temporal en què tenen lloc els fets i altres dades prèvies necessàries per a entendre la pel·lícula. D’altra banda, quan girem el dispositiu, la publicació ofereix informació amb spoilers, ja que el que hi trobem és contingut que només s’hauria de visualitzar un cop vist el film.

En aquesta primera edició, la pel·lícula de què es parla és Escuadrón Suicida, estrenada l’agost de 2016. La publicació, tal com hem explicat abans, presenta els personatges amb detall, fa un resum introductiu de la pel·lícula i, un cop vista, analitza i descobreix tots aquells moments significatius del film, així com els punts que cal destacar de cadascun dels personatges.

En el projecte s’han aplicat branques del disseny com ara la maquetació editorial, la direcció d'art o l’aplicació d'elements interactius, entre altres.

Web

be.net

Especialitat
Creació visual
Tutors
Artur Muñoz

E I N A