EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Treballs de Fi de Grau

POTS

Nina Gannau Coma
ngannau@eina.cat

POTS és un producte artesà destinat a conservar, transportar i facilitar la compra a granel de les espècies per a la cuina. Aquest tipus de compra (a granel) s’està recuperant poc a poc i crea un retorn del consum responsable i sostenible, ja que només comprem el que és necessari. POTS també es basa en el retorn de l’artesania, dels materials purs i nobles, i de la personalitat que tenen els productes artesanals, que també aporten sensacions i bellesa que donen valor al producte final.

L’objectiu de POTS és unificar el packaging, fer-ne més pràctica l’obtenció, el transport i la col·locació i reduir els residus que crea en el moment de l’obtenció de les espècies gràcies a l’envàs per guardar-les fet de ceràmica i fusta, i a la bossa per a transportar-les feta de cotó. Aquests dos punts aporten artesania a un comerç en què es crea valor amb l’aspecte i també amb la creació.

Els pots es poden apilar gràcies a la forma de les tapes de fusta, que en faciliten la distribució tant a la cuina com a l’hora de transportar-los amb la bossa, que disposa de dues butxaques interiors que faciliten la seva posició vertical durant el trajecte i els mantenen així sense que es bolquin, es colpegin entre si i s’obrin.

Especialitat
Disseny de producte
Tutors
Oriol Ventura
Tribunal
Francesc Crous, Ariadna Fábregas, Javier Nieto, Esther Pujol, Oriol Ventura, Daniel Vila

E I N A