EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Treballs de Fi de Grau

Els valors del "packaging" a través d'un envàs "take away" per a restaurants ecològics

Laia Aviñoa
lavinoa@eina.cat

Veure i viure la contaminació de les platges és un fet cada vegada més habitual entre la població actual. Tones de deixalles són abocades al mar dia rere dia i, entre aquestes, el plàstic és el material més abundant i, a la vegada, el més nociu.

Per aquest motiu, hem intentat replantejar els usos actuals del plàstic i substituir-lo en diferents àmbits, en aquest cas el de l’alimentació, per tal de col·laborar a tenir un medi ambient menys contaminat, encara que sigui a petita escala.

Així doncs, l’objectiu d’aquest projecte és arribar a dissenyar un packaging ecològic per al sector take away d’una cadena d’hamburgueseries artesanes de Barcelona anomenada Bacoa, i trobar un material que pugui igualar o fins i tot millorar les característiques de conservació i envasatge del plàstic al món de l’alimentació, sense que deixi de ser ecològic.

Web

behance.net

Especialitat
Disseny de producte
Tutors
Oriol Ventura
Tribunal
Francesc Crous, Ariadna Fábregas, Javier Nieto, Esther Pujol, Oriol Ventura, Daniel Vila

E I N A