EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Treballs de Fi de Grau

Grow up
Un nou sistema de germinador de brots

Tània Álvarez Bravo
talvarezb@eina.cat

Grow up és un sistema que pretén introduir els seus consumidors en el món dels brots germinats. El seu envàs facilita tot el procés d’obtenció de germinats i assegura a l’usuari que no té coneixements previs de cultiu que, seguint les instruccions, els brots germinaran en bones condicions.

El sistema Grow up està adreçat a un públic que no disposa de gaire temps, per tant, el seu envàs inclou tota la informació necessària perquè no calgui fer una recerca externa: el procés de germinació, les propietats i els beneficis dels germinats i una recepta per utilitzar-los.

Pretén ser un tastet perquè l’usuari pugui comprovar si aquest món el convenç. No serà necessari que faci una gran inversió en productes específics per a la germinació, gràcies al seu cost reduït.

Grow up actua com a element de transició cap a un nou estil de vida en què l’alimentació és saludable. Per a la majoria dels habitants de la ciutat, l’estrès és present en totes les activitats del seu dia a dia. S’ha perdut la capacitat de respectar el transcurs natural de les coses i aquestes es volen de manera immediata. Grow up actua com un element de transició cap a aquest nou estil de vida.

Especialitat
Disseny de producte
Tutors
Oriol Ventura
Tribunal
Elena Bartomeu, Francesc Crous, Ariadna Fábregas, Jon Marin, Àlex Mitrani, Javier Nieto, Oriol Ventura

E I N A