EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Treballs de Fi de Grau

Dooper Soundart Experience

Oriol Tur
otur@eina.cat

Dooper Soundart Experience utilitza nocions de tres disciplines del disseny (interiors, industrial i gràfic) per crear una simbiosi entre l’experiència sensorial i el llançament del producte en què els visitants interactuen a la sala expositiva amb estímuls sensorials com ara la il·luminació, l’ambientació acústica i les degustacions gastronòmiques.

L’objectiu principal del treball és sorprendre l’espectador a través d’una experiència de so i art mentre s’anuncia un producte nou a la societat: Dooper, un híbrid entre el mobiliari de disseny i l’equip de so Hi-Fi. Un altre dels objectius de l’exposició és documentar l’experiència per a futurs estudiants i emprenedors.

Soundart Experience és una combinació dels termes sound i art, que fan referència a l’art sonor, una disciplina artística que arriba a l’espectador a través de la música i l’art. La paraula Experience destaca la importància d’una experiència, dóna vida al producte i crea una filosofia d’empresa de la marca Dooper Audio.

El resultat ha estat una intervenció innovadora en una cava de jazz amb un contingut de metadisseny on el visitant interactua amb l’espai mentre coneix el producte.

Web

dooperaudio.com

Especialitat
Disseny de producte
Tutors
Oriol Ventura
Tribunal
Elena Bartomeu, Francesc Crous, Ariadna Fábregas, Jon Marin, Àlex Mitrani, Javier Nieto, Oriol Ventura

E I N A